Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg rygger på utleiers varmepumpe. Må jeg betale for skadene?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, eg er 18, eg leier rom hos en privat person.. har fått lappen for ikke så lenge siden og va så uheldig at eg rygget i varmepumpen utenfor huset en sen kveld.. ja eg vet det eg lurer på er om han eg leier hos har et begrenset tid til å sjekke det og sende/gi meg faktura for skadet og sånt? eller er det sånn at han kan komme om 3 år og si her er X antall kr å betale. av det eg veit så bruker han varmepumpen hans hver dag og eg har ikke sett noen fagfolk her , han har fortsatt ikke sakt noe heller. Eg har tenkt å fytte ut men er redd for at han skal være en >bitch> etter at eg sier kontrakten opp og gi meg rekning på en helt ny pumpa elns som han ikke trengte egentlig. hilsen meg :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer