Hopp til hovedinnholdet

Konflikter hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg og pappa tuller ofte med hverandre (kaster snøballer, tusjer hverandre i panna vannkrig osv) ikvel var vi ute for å ta inn hestene og han kasta snøballer på meg så jeg løp inn og stengte døra for gøy, så slapp jeg han inn men han fortsatte og kaste på meg for gøy, noen min senere skulle jeg ta hevn ved å tusje han litt i panna men jeg fikk sprittusj på genseren hans istedet ved et uhell og han klikka,og skrek til meg og ba meg om å pelle meg opp på rommet mitt også sa han at hans skulle ødlegge klærne mine og, så jeg tror han tusja over hele svea jakka mi, det har sjedd at han har klikka før og ødelagt ting. han blir veldig fort sur over småting som ikke betyr noe. men han hadde aldri skada meg eller noe sånt, men jeg liker han egt ikke, kan jeg flytte til bestemor foreksempel? og mamma bryr seg ikke når han klikker hun bare sitter der som en jævlaklovn. jeg er glad i de men blir reddnår han begynner å skrike osv. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.12.2019 16:53:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle