Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir ikke fettet på kroppen jevnt fordelt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor blir ikke fettet på kroppen jevnt fordelt? Til et annet spørsmål, jeg har funnet plass å bo til neste år men ungdommene jeg skal bo sammen med er på mange fester, gjør litt impulsive ting og på sitt værste vet jeg ikke hva de er kapabel til. Foreldrene er snille, men dem vet ikke om det som tvillingene gjør og hvis jeg sier hva de gjør så blir det ikke godt tatt i mot hos ungdommene.

SVAR

Besvart 24.01.2020 15:45:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vil du bo i kollektiv?

Å bo i kollektiv er fint for deg som ikke vil bo alene, som vil spare penger og ha det sosialt. Men tenk gjennom dette før du velger hvem du skal bo med.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle