Hopp til hovedinnholdet

Tidsbestemt avtale med bindingstid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et spørsmål ang. Oppsigelse av leiekontrakt. Jeg har en standard leiekontrakt som er opprettet via hybel.no Her er det et punkt som heter leieobjekt. Her står det om boligtype osv, og et punkt under dette igjen som heter annet. Her står det at leieperioden er minst ett år fra 1.08.19 Så etter punktet om leie og depositum så kommer punktet om varighet. Her står det: avtaletype - tidsbestemt avtale med gjensidig oppsigelsesrett. Leieforholdet opphører uten oppsigelse ved avtalens sluttdato. Så står det start og slutt dato. Så står det: oppsigelsestid 3 mnd. Oppsigelsestiden regnes fra den første dagen i mnd etter oppsigelsen skjer. Utleier mener at jeg ikke kan si opp 3mnd før og så flytte ut og i tillegg at jeg må si opp 3 mnd før august får å komme ut av kontrakten når den egentlig går ut. Stemmer dette?

SVAR

Besvart 02.03.2020 17:17:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
account_circle