Hopp til hovedinnholdet

Jeg betaler for naboens strøm. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og tre andre veninner bor i et kollektiv. Vi betaler strøm utenom husleien, og fikk et abonnement hos Norges energi. Leiligheten vår er adskilt fra en annen leilighet som tidligere hang sammen med vår, her bor det en person. Fra vi flyttet inn i leiligheten vår syns vi strømmen vår var urealistisk dyr. Uansett om vi var i leiligheten eller ikke, prøvde å spare strøm eller annet så fikk vi alltid en skyhøy strømregning. For å gi dere et innblikk, når vi alle var hjemme på juleferie i hele desember betalte vi fortsatt 2500 i strøm. Vi fant nettopp ut av at grunnen for at det har blitt så dyrt er for at vi tydeligvis har betalt strøm for den ene personen sin leilighet som tidligere hang sammen med vår helt siden august. Vi lurer derfor på hvordan vi kan løse dette? Hvordan kan vi finne ut av hvor mye han skylder oss i strøm? Han har ingen strømmåler i leiligheten sin.

SVAR

Besvart 24.04.2020 12:13:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
account_circle