Hopp til hovedinnholdet

Jeg inngikk en leieavtale, men angrer. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et problem. Jeg skrev under leieavtale den 30/04, og oppdaget dagen etter at det er litt feil i kontrakten min (synes jeg) , og at jeg ble lurt; kontrakten min mener at "man ikke kan ombestemme seg i leietiden", jeg trodde jeg kan ombestemme meg før det, hvis jeg vil, men nå sier l at jeg ikke kan ombestemme meg uansett hva. Vi skrev kontrakt i noen sekunder, han sa til meg; "hvis du hadde et spørsmål, bare si ifra" nå svarer han ikke på mobil heller. Jeg sendte han melding og har sagt ifra at jeg ikke er fornøyd med kontrakten hans, kontrakten mener at man ikke kan ombestemme seg i leietiden (som er fra august); men han mener at man kan ikke ombestemme seg nå heller. Jeg vil på ingen måte flytte ditt, uansett hva, fordi jeg føler meg lurt... Hva skal jeg gjøre nå? Han blir ikke enig på noen måte!

SVAR

Besvart 04.05.2020 11:53:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Depositum eller leiegaranti?

Det kan være dyrt å flytte inn i egen bolig for første gang. Noen utleiere tilbyr leietakere å tegne såkalt leiegaranti framfor å betale depositum. Er det lurt?

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan sier jeg opp leieavtalen?

Ønsker du å si opp leieavtalen din, men usikker på når og hvordan du skal gjøre det? Det er lurt å sjekke hva som er avtalt i leiekontrakten din, men også det som står i husleieloven.

 

Les mer
attach_file

Dette er ditt ansvar når du leier bolig

Når du leier bolig er det flere ting du har plikt til å gjøre. Her får du oversikt over noe av det du har ansvar for som leietaker.

 

Les mer
account_circle