Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha med skilpadden min når jeg skal leie studentbolig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal studere i Trondheim til høsten, men jeg har en skilpadde jeg er veldig glad i og har hatt siden jeg var veldig ung, som jeg heller ikke vil forlate alene hjemme i flere år. Det jeg lurte på er om det er mulig å ha en skilpadde i et terrarium i studentbolig? Han lager jo ingen lyd, og er jo ikke ubeleilig for noen. og Ettersom dårlig tillit til de hjemme kan jeg ikke etterlate han her. Takk, på forhånd.

SVAR

Besvart 05.05.2020 10:31:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
attach_file

Dette er ditt ansvar når du leier bolig

Når du leier bolig er det flere ting du har plikt til å gjøre. Her får du oversikt over noe av det du har ansvar for som leietaker.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
account_circle