Hopp til hovedinnholdet

Har jeg lov til å skaffe meg en katt når jeg leier bolig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som bor alene i leilighet med oppfølging av bv , jeg føler meg ensom og derfor ønsker jeg meg katt for å få litt selvskap , hvordan går jeg fra til hus eier å spør om det er lov med dyr synes ham er litt skummel så lurer på hvordan man går fram han vet jeg har oppfølging og hver gang jeg spør om noe med leiligheten bruker han det som en unskylding og sier jeg må snakke med de som har oppfølging med meg men , om det gjelder hans leilighet så må jeg jo spørre han så lurer på hvordan reglene fungerer og hva er smart å gjøre lm jeg ønsker katt pga at jeg ensom i leiligheten min kan jeg da spørre om jeg kan ha katt direkte til han og hvordan anbefaler derre å snakke med han , og hvordan er sont i regler og slikt når man er leietaker!

SVAR

Besvart 15.05.2020 17:38:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
attach_file

Dine rettigheter som leietaker

Visste du at du har rett til å nekte utleier adgang til hybelen eller leiligheten din? Sjekk oversikten for noen av de viktigste rettighetene du har som leietaker.

 

Les mer
account_circle