Hopp til hovedinnholdet

Utleier bråker om natten. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg leier en leilighet i en sokkel etasje i et gammelt hus. Støy på dagtid har jeg blitt vant med, men problemet mitt er på kvelden og natta. Utleier "glemmer" at jeg bor der og spiller ofte høy musikk fra kl 22 til kl 02 på natta. Han er pensjonist og enkelte dager har han holdt på fra kl 20 til 04 på natta.. Han har stua over mitt soverom og det er veldig vanskelig å sove. Jeg har snakket med han om at det er lytt, ringt, sendt SMS om han kan dempe lyd sent på natta, kjøpt meg voks-ørepropper og sovemedisin, men det har lite nytt mot bass til kl 02 på natta. I helgene pleier jeg å overse det men nå er nesten alle hverdager og flere ganger søndag natt til mandag, dette har pågått i 6 uker. Kan jeg holde tilbake husleie grunnet brudd på ordensreglement? Han har flere ganger kommet inn i leiligheten når jeg ikke er hjemme, bruker min uteplass selv og nekter å oppgradere nett så jeg får jobbet med hjemmekontor. Lite samarbeidsvillig generelt :(

SVAR

Besvart 19.05.2020 11:51:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan tar du opp ting med utleier?

Hva gjør du når møblene er ødelagte eller toalettet er tett i boligen du leier? Her får du tips om hvordan du kan ta opp ting med utleier.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
account_circle