Hopp til hovedinnholdet

Gutt 16. Vil ikke bo hjemme lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 16 år gammel som ikke liker og bo hjemme lenger. Jeg bor i et stort hus med bare moren min. Er ikke direkte det at jeg har det dårlig med der jeg bor. Jeg føler meg bare ikke hjemme her. Har aldri følt meg hjemme her. Jeg savner huset jeg vokste opp i. Jeg føler meg ikke hjemme på denne plassen i det hele tatt. Er det noe jeg kan gjøre får og flytte ut. Jeg har også en syk søster som tar opp det meste av hverdagen. Jeg hater det her. Er som at hele dagen bare handler om henne. Kan det og ha en syk søster være til hjelp med å finne mitt eget sted? Vanskelig og tenke positivt. Jeg ar en søster som er en 20 år gammel baby Noe svar som helst funker.

SVAR

Besvart 29.05.2020 09:47:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
account_circle