Hopp til hovedinnholdet

Angrerett ved leie av studentbolig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg må kanskje skaffe meg studentbolig til studiestart, men har ikke råd til å kaste 5 tusen for 20 dager leie i juli-måneden ut av vinduet per studiested, også med tanke på at vi betale depositum på 8 tusen, selv om vi får depositumet tilbake. Det jeg lurer på er angreretten ved fjernsalg når jeg signerer leiekontrakt. Gjelder 14 dagers angrerett etter å ha signert leiekontrakt for studentbolig? Man har 5 dager på å signere leiekontrakt. Vil angrerett gjøre at jeg får igjen pengene for de 14 dagene med leie i juli måned, eller er angreretten kun at den opphever forpliktelse til videre betaling? I så fall tenkte jeg å søke bolig ca. 19 -14 dager før 20. juli (den dagen vi får svar hvor vi kommer inn). Eventuelt hvordan går jeg fram med å bruke angreretten? Må jeg ringe dem, sende e-post?

SVAR

Besvart 18.06.2020 17:13:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Derfor bør du søke studentbolig

Som leietaker i en studentbolig tar studentsamskipnaden ansvar for huset i sin helhet, og du kan fokusere på deg selv og studiene. Det er stor rift om studenthyblene hvert år, så søk i god tid.

 

Les mer
attach_file

Tips til deg som er på boligjakt

Er du på jakt etter et sted å bo? Ung.no gir deg fem gode tips til hvor du bør lete.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
account_circle