Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å flytte til Oslo ,bor 8 timer unna. Angrer hvis vi ikke drar

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har veldig lyst til å filytte til Oslo, vi bur san 8 timer unna, men ja.. eg he VELDIG lyst!!, men eg trur ikkje at foreldra mine e enige. Vi bur i ei bygd, og her er veldig lite folk å være med, det er bare 7 jenter i klassa. Og eg likar ikkje dei so godt egentli. eg e masse åleine å kjeder meg, eg har som sagt VELDI lyst til å flytte, av veldig mange grunner egentli... men eg føler ikkje at mamma og pappa teke meg seriøst når eg sei til dei at eg har veldi lyst til å flytte. Eg tenker masse på at ej he SJUKT lyst og at vi bare lever ett liv, og d er no det skal være gøy, livet e no, ikkje seinare.. eg veit at ej kjeme til å angre når ej blir større om ej ikkje får dei til å flytte.

SVAR

Besvart 31.12.2020 11:58:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle