Hopp til hovedinnholdet

Hvordan flytte hjemmefra i en alder av 14 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 14år og har veldig lyst til å flytte hjemmefra. Jeg har det kjempebra hjemme, det er ikke noe problemer. Men jeg vi bo for meg selv, lage egen mat osv. Rett og slett ta ansvar selv. Jeg syns bare det er så vanskelig å bo i det huset jeg bor i nå. Ingenting er gærnt, det er bare det at jeg ikke klarer. Jeg vil flytte ut, men jeg kan ikke gjøre det før jeg studerer, og det er kjempe lenge til. Har dere noe tips eller kan hjelpe meg med det ? For jeg vet selvfølgelig at jeg ikke kan flytte hjemmefra, fordi jeg bare er 14 år. Men jeg vet hvordan jeg betaler regninger osv. Det er jo selvfølegelig mer komplisert enn det jeg tror. Men jeg tror jeg faktisk kan klare det. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 29.11.2013 11:15:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
account_circle