Hopp til hovedinnholdet

Jeg har FRYKTELIG lyst til å flytte hjemmefra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har FRYKTELIG lyst til å flytte hjemmefra, er drittlei av kommunen, folka, butikkene, lærerene, skoleveien, ja praktisk talt alt sammen! Jeg har sååå lyst til å bare bli ferdig med denne delen av livet mitt! Jeg liker heller ikke å bo hos foreldrene mine (de er skilt, men bor i samme kommune) av kompliserte grunner som jeg ikke vil gå nærmere inn på. Men det er så lenge til! Jeg kan jo ikke flytte hjemmefra før jeg har utdanning og jobb, noe som jeg ikke vil bli ferdig med før jeg er rundt 24 år!!!! (Jeg vil bli lærer) Det jeg lurer på er, når det er LOVLIG og bo for seg selv, om man kan få noe støtte med tanke på økonomi, hvor jeg kan flytte (hybel eller sånt) og om jeg vil "klare" meg økonomisk visst jeg har en helgejobb eller lignende.

SVAR

Besvart 14.01.2014 13:47:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva koster det å bo?

Hva bruker du penger på når du bor for deg selv? Sett opp et budsjett, så får du kontroll over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle