Hopp til hovedinnholdet

Problemer i familien.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Min lillesøster som fyller 18 i år, bor alene med våre skilte foreldre, nå som jeg flyttet ut i fjor. vår mor er ikke akkurat et hyggelig syn. Vi alle sliter med henne, både jeg, lillesøster og far. Det startet da pappa skilte seg for 6 år ca. Han kjøpte seg større hus, flottere bil, har bedre økonomi. Lysten til å dra til mor i den rønna med dårlige minner, fristet ikke stort lengre. Pappa gir oss det vi trenger, men den viktigste forskjellen, er at han lager mat. min lillesøster sliter nemlig med selvbildet og mobbing på skolen som har ført til at hun sulter seg selv- dette i stor grad er påvirket av at mamma ikke lager mat. min søster er en vrien, bortskjemt furten og umoden tennåring.de krangler hele tiden. søstra mi nekter nå å se mor. siden har mamma bodd på sofaen- ikke gått ut av huset- og ingen får tak i hun. vi gikk i fjor til en familierådgiver, men mamma gjorde aldri sin del. hun nekter også psykolog- hun har heller ingen venner eller god familie. hva kan vi gjøre?

SVAR

Besvart 05.05.2015 10:18:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle