Hopp til hovedinnholdet

Vil flytte til faren min, men der er det også komplisert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har lenge ønsket å flytte fra moren min og til faren min. Jeg trodde det å bo hos moren min var det beste, men det viste seg å være feil. Vi krangler hver uke. Jeg får dritt og trusler slengt etter meg om jeg gjør noe "galt" eller ikke har utført en oppgave hun har bedt meg om. Hun har "kastet" meg ut og sagt jeg må flytte til faren min med en gang. Dog har dette ikke skjedd, og nå ønsker jeg mer enn noe annet å flytte til faren min. Jeg tok det opp en gang med moren min og da ble hun helt forbannet, og jeg får ikke lov til dette da hun mister alle bidragspenger. Hun sa jeg var egoistisk som ikke tenkte på henne, men jeg har alltid tenkt på henne. Det er grunnen til at jeg har "holdt ut" i 5 år. Faren min har kreft, og han har fått et barn til, så livssituasjonen nå er allerede komplisert. Er det muligheter for at jeg kan flytte til faren min uten mors samtykke? Finnes det noen jeg kan snakke med, utenom helsesøster, som har svar på eventuelle spørsmål om skilsmissebarn?

SVAR

Besvart 27.05.2016 09:23:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle