Vil flytte til faren min, men der er det også komplisert. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vil flytte til faren min, men der er det også komplisert.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har lenge ønsket å flytte fra moren min og til faren min. Jeg trodde det å bo hos moren min var det beste, men det viste seg å være feil. Vi krangler hver uke. Jeg får dritt og trusler slengt etter meg om jeg gjør noe "galt" eller ikke har utført en oppgave hun har bedt meg om. Hun har "kastet" meg ut og sagt jeg må flytte til faren min med en gang. Dog har dette ikke skjedd, og nå ønsker jeg mer enn noe annet å flytte til faren min. Jeg tok det opp en gang med moren min og da ble hun helt forbannet, og jeg får ikke lov til dette da hun mister alle bidragspenger. Hun sa jeg var egoistisk som ikke tenkte på henne, men jeg har alltid tenkt på henne. Det er grunnen til at jeg har "holdt ut" i 5 år. Faren min har kreft, og han har fått et barn til, så livssituasjonen nå er allerede komplisert. Er det muligheter for at jeg kan flytte til faren min uten mors samtykke? Finnes det noen jeg kan snakke med, utenom helsesøster, som har svar på eventuelle spørsmål om skilsmissebarn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer