Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg flytte til Hawaii?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål angående å flytte til utlandet. Jeg har tenkt lenge på Hawaii men da trenger jeg visum og det er vell veldig vanskelig å få? så vis dette alternativet ikke er verdt å satse på er det andre alternativer? andre land som er i noen lunder litt likt Hawaii som jeg kan flytte til? Så om jeg flytter innen Eu land må jeg da søke om visum, og er dette veldig vanskelig å gjøre? når man eventuelt flytter er det å få jobb vanskelig å få? er det noen spesielle sider man isåfall kan søke om jobb? slik at man har en jobb når man flytter? og om jeg har veldig lyst å flytte til hawaii men ikke får visum, går det å kjøpe en leilighet / leie der nede som et ferie sted? men egentlig bo der? eller er det slik at man ikke har låv å være der mer en et vist antall månder? og isåfall hvor lenge? å om du har leier der nede og har det som " ferie sted" sånn egentlig er det da låft å ha en jobb eller er det ikke låv?

SVAR

Besvart 24.06.2016 13:50:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle