Kan jeg flytte til Hawaii? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg flytte til Hawaii?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål angående å flytte til utlandet. Jeg har tenkt lenge på Hawaii men da trenger jeg visum og det er vell veldig vanskelig å få? så vis dette alternativet ikke er verdt å satse på er det andre alternativer? andre land som er i noen lunder litt likt Hawaii som jeg kan flytte til? Så om jeg flytter innen Eu land må jeg da søke om visum, og er dette veldig vanskelig å gjøre? når man eventuelt flytter er det å få jobb vanskelig å få? er det noen spesielle sider man isåfall kan søke om jobb? slik at man har en jobb når man flytter? og om jeg har veldig lyst å flytte til hawaii men ikke får visum, går det å kjøpe en leilighet / leie der nede som et ferie sted? men egentlig bo der? eller er det slik at man ikke har låv å være der mer en et vist antall månder? og isåfall hvor lenge? å om du har leier der nede og har det som " ferie sted" sånn egentlig er det da låft å ha en jobb eller er det ikke låv?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer