Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det dyrt å bo i en liten leilighet i USA?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har utrolig lyst i nærmeste fremtid og flytte til USA. I hollywood-Los Angeles området:) Kan flytte alene, men hadde ikke gjort noe om jeg fikk med meg en god venn. Dette er noe jeg absolutt vil og noe jeg har tenkt over, har faktisk snakka med mamma og pappa. Er bare 15 år, men etter vgs(studiespess) har jeg tenkt å ta 3-4 år fri hvor jeg tjener penger til å flytte OSV med jobb. Men jeg lurer på. Er det dyrt å bo i en liten leilighet i USA? Har lyst å bli negldesigner eller noe i den duren:) Men vist vi sier jeg har fått jobb som det, er det nok får at lille meg kan bo i store LA? Med tanke på å kjøpe mat, betale leilighet og mobiltelefonabonnent i måneden. Vist ikke? når har jeg sjangs i livet å flytte til USA? når jeg er 18 eller 40?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer