Hopp til hovedinnholdet

Er det dyrt å bo i en liten leilighet i USA?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har utrolig lyst i nærmeste fremtid og flytte til USA. I hollywood-Los Angeles området:) Kan flytte alene, men hadde ikke gjort noe om jeg fikk med meg en god venn. Dette er noe jeg absolutt vil og noe jeg har tenkt over, har faktisk snakka med mamma og pappa. Er bare 15 år, men etter vgs(studiespess) har jeg tenkt å ta 3-4 år fri hvor jeg tjener penger til å flytte OSV med jobb. Men jeg lurer på. Er det dyrt å bo i en liten leilighet i USA? Har lyst å bli negldesigner eller noe i den duren:) Men vist vi sier jeg har fått jobb som det, er det nok får at lille meg kan bo i store LA? Med tanke på å kjøpe mat, betale leilighet og mobiltelefonabonnent i måneden. Vist ikke? når har jeg sjangs i livet å flytte til USA? når jeg er 18 eller 40?

SVAR

Besvart 16.01.2017 11:24:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
account_circle