Hopp til hovedinnholdet

Moren min undertrykker meg og snakker ned til meg hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

ok dette er første gang jeg skriver her på hundre år, men jeg trenger å vite om jeg er den eneste som har det sånn eller få noen råd om hva jeg skal gjøre. Det er bare noen måneder til jeg fårhåpentligvis flytter langt vekk fra hjemme og får leve i fred, men inntil da så bor jeg for det meste hos moren min. Faren min og jeg har et godt forhold, men det blir fort surt om jeg bor til han lenge om gangen. Det er som om han ikke tåler trynet mitt etter noen dager... men det er et problem til en annen gang. Nå når jeg bor hos moren min føler jeg at hun undertrykker meg og snakker ned til meg hele tiden. Hun sier hun er redd for at jeg ikke skal klare å gpå på skole borte fra henne, hun tror ikke at jeg kommer til å få venner når jeg flytter bort, og hun kommer hele tiden innom rommet mitt bare for å si i fra at hun synes virkelig jeg er en taper som sitter alene på rommet mitt på piano eller pc, selv om jeg koser meg da... Inegnting av det hun sier er sant, men det gjør likevel vondt.

SVAR

Besvart 23.04.2017 10:40:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle