Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som har veldig lyst til og flytte for meg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en 14 år gammel jente som har veldig lyst til og flytte for meg selv. jeg bor hjemme og foreldrene mine krangler ofte, mamma er ofte sur og veldig irritert, ofte kjefter hun og straffer meg for så små ting som å ikke ha puttet et fat i oppvaskmaskinen. når de kommer hjem fra jobb er de veldig dure og det er ikke noe trivelig. jeg har veldig lyst til og flytte for meg selv og ta ansvar og ordne med meg selv og sånn som jeg vil, jeg vet jeg kan klare det men vet ikke om jeg får lov. jeg har heller ikke så mye penger men jeg tror jeg kan skaffe penger. jeg trives virkelig ikke med å bo hjemme, det føles ut som at jeg bor i et fensel, nå sitter jeg på rommet i mørket med tårer ned over kinnet, de har tatta telefonen min og jeg får ikke lov til og besøke moen, dette er 3 dagen på rad dette har skjedd og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 25.09.2017 23:38:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Problemer hjemme? Få hjelp av familievernet

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle