Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg flytte til England og ta læretiden der? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lest litt rundt en del om det å flytte til England. At man ikke trenger visa? Har planer om å flytte til England sommeren/høsten 2018, da jeg kan starte som lærling. Jeg skal bo med kjæresten min som er i Birmingham. Hvem må jeg snakke med for å få funnet ut av dette? Må man betale noe for å flytte dit? Får jeg ta med møbler? Og hvordan finner jeg jobb? Vil utdanne meg som helsefagarbeider, kanskje sykepleier senere. Vet man må gå lærling i Norge for å få norsk fagbrev, og at pengeforskjellen er ganske stor. Men har planer om å bli der. Mange spørsmål her, men håper det går greit! Takk for svar.

SVAR

Besvart 07.12.2017 13:13:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du trenger å vite om visum

Hvis du skal reise til et land utenfor Europa bør du sjekke om landet krever at du skaffer deg visum. Land med visumplikt vil ikke slippe deg inn uten at dette er i orden. Søk i god tid før du skal reise, noen steder er behandlingstiden for visumsøknader lang.

 

Les mer
attach_file

Lærling i utlandet

Mange elever og lærlinger synes det høres spennende ut å ha utveksling i utlandet. Det er absolutt mulig å få til, vi har samlet informasjon om hvordan.

 

Les mer
account_circle