Hopp til hovedinnholdet

Konflikter hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Siden søsteren min flyttet ut har mamma begynt å angripe meg verbalt og vi krangler hele tiden, det verste er at lillesøsteren min bare gjør det verre og pappa er syk så han blander seg ikke. Jeg blir helt ødelagt flere ganger i uken, gråter masse og har det ikke bra, flere legger merke til at jeg ikke har det bra, til og med læreren min. Jeg vil ikke bo hjemme, og jeg bodde litt hos bestemor og bestefar, men det fungerer ikke for de er nesten aldri hjemme, og har ingen å dra til. Jeg vil bare bo alene, men har ikke råd og aner ikke hva jeg skal gjøre. har kun et år igjen, så vil jeg flytte for å studere, men må fullføre vgs i oslo..

SVAR

Besvart 19.09.2018 16:18:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle