Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å flytte sammen med kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og en jente har vært i et hemmelig forhold i snart 2 år(hun er 21) jeg blir 16 nå i desember og vi vil flytte sammen. hun har egen plass så jeg kan flytte dit. Vi har hatt et BDSM forhold siden starten da vi møttes gjennom en app på tlf for bdsm. vi fikk god kontakt, vi har nå skrevet en kontrakt der jeg sier ja til å flytte inn med henne der vi fortsetter det forholde vi har hatt der jeg er underdanig og hun er dominant. hun er veldig seriøs og har invistert mye tid og penger på meg, jeg elsker henne og vil bo med henne. om jeg bryter noe av det som er i kontrakten har hun lov og legge ut både, video/bilder og jeg må betale tilbake det hun har brukt på utstyr, mat, bensin osv. jeg må få lov fra mine foreldre og flytte, hvordan kan jeg gjøre det? dette er jo et veldig seriøst forhold nå som vi vil gjøre det offentlig og kontrakten er skreven. ingen får vite om hensikten for vårt forhold og jeg vil såklart ikke bryte denne kontrakten da jeg elsker og tenner på vår fetisjforhold

SVAR

Besvart 30.10.2018 18:46:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle