Hopp til hovedinnholdet

Vil flytte til USA for å studere der.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Jeg er en gutt på 13 år, som ønsker og flytte til USA.
Jeg har pratet med mamma om det men hun sier at hun ikke vil det nå p.g.a finansekrisen, men vi kan ta det opp igjen sommern til 10, for nå går jeg i 8. jeg har ikke helt pratet med pappa om det, men jeg har nevnt det.

Grunnen til at jeg vil flytte til USA er at jeg vil ha en bra utdanning, og det følere jeg er umulig og gjøre her hjemme, pga jeg er i så mye drama, og det er mye drama rundt meg.. jeg vil liksom komme vekk fra alt dette og få en helt fresh start, pga alt går så dårlig her, alt er liksom bare kaos, og jeg er i mye trøbbel og drama, og dette orker jeg ikke lenger, jeg blir lei av dette, og kan ikke tenke meg flere år med dette, så mitt eget beste vil jeg flytte til USA.
Men jeg trenger jo at mamma og pappa vil flytte ditt, Så derfor er spørsmålet mitt; Hva skal jeg gjøre? hva skal jeg si til dem? og hvordan skal jeg prøve og forklare dem det slik at de kansjke blir enige med meg og at vi bestemmer oss for og flytte? og hva skal jeg si til dem slik at jeg får den sikkerheten at de er enige om at vi kan flytte ditt en gang i 10 klasse( jeg går i 8 ) ? Og hvem skal jeg kontakte for hjelp med dette?

Håper virkelig dere forstår dette, og at dere hjelper meg med spørsmålene, og svarer på alle.

Takk på forskudd :-)

SVAR

Besvart 06.08.2009 14:07:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
account_circle