Hopp til hovedinnholdet

Hvordan starte nytt parti?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. eg har planer om å formerer et nytt parti kalt norske federasjons partiet. så ska bruke sosial demokrati Trotskyism å soailisme, som parti ideligoen. men enste problemet som forhindrer meg i å formere dette partiet. er at eg ikke har noe støtte akurat nå er eg medlemme i rødt men e ikke helt enig i verken polltiken te rødt eller arbeider partiet eller noen av de sosialistiske partiene som ekstiere i dag jeg har og autisme som kansje er et hinder i at eg vil formere dette partiet eg vill og bruke internaiolisme som er en poltikk som eg har komt opp me som innbærere å ta i bruk internasjole lover som un har lagd i norsk for å forhindre krypskyting av dyr å tar å straffe orginasjoner som støtter skyting av rødlista arter her i norge men kos ska e klare å formere dette partiet? eg har ingen polltisk støtte eg har heller akkuratt ingen støtte av famillien min på grun av mor er på høyre siden samt e søstren min pappaen min er på arbeider partiets side

SVAR

Besvart 05.01.2017 11:35:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Å registrere et politisk parti

Savner du et politisk parti som passer for deg? Kanskje ønsker du å starte ditt eget parti? Det er noen krav du må fylle først.

 

Les mer
account_circle