Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for familien min i Venezuela? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

eg har familie I Venezuela, og om du ikke er klar over det er det en ekstrem krise der.. skal ikke gå på detaljer men jeg knekker sammen hver gang jeg tenker over det, her jeg sitter, spiser vafler, går på flere hobbyer og reiser mye. Jeg sitter her med en familie med godt nok penger, og klarer ikke la være hver gang jeg gjør noe sånt å tenke på familien min. De som er sultne, ikke kan ha mat med seg til skolen engang. Det er også et menneske som blir drept hverhalvtime!Jeg takler dette ikke! Hva kan jeg gjøre for å hjelpe dem? Hvordan kan jeg få folk til å åpne opp øynene! De for jo heller ikke reise inn hos oss pga noe at de ikke er flyktninger pg det ikke er krig, og at det er en annen verdensdel men disse menneskene trenger oss de og! jeg som 14 åring, ikke med jobb, stemmerett, osv. Folk vil ikke høre på en som meg? jeg har et sterkt ønske om at Norge kan få hjelpt dette landet eller tatt de inn til Norge, men sender brev til regjeringen er håpløst. (Harprøvdfør;DeAkterIkkeBrySeg

SVAR

Besvart 13.03.2017 09:37:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kan du påvirke?

Er du engasjert i en sak som du mener får for lite oppmerksomhet? Eller synes du politikerne burde prioritere annerledes? Du har muligheten til å påvirke dette. Her får du noen tips til hvordan.

 

Les mer
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i Norge

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
account_circle