Hopp til hovedinnholdet

Redd for å fortelle venner og familie at jeg ikke deler samme parti som dem. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en veldig politisk engasjert gutt. Jeg har lyst til å melde meg inn i et ungdomsparti, men er usikker på reaksjoner fra familie og venner. På skolen og sånn får jeg masse negative kommentarer om mine politiske meninger, og selv om familien står på samme side politisk, deler jeg ikke samme parti som mange av dem. Problemet er at jeg ikke vet om jeg tør å si det, men som sagt har jeg veldig lyst og tror jeg kan lære masse. Trenger hjelp til hvordan jeg eventuelt kan introdusere det ovenfor særlig familien. På forhånd takk!

SVAR

Besvart 17.06.2017 16:05:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle