Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet at jeg eller barne mine kommer til å dø av klimaendingene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet jeg eller barna mine kommer til å dø på grunn av klimaendringer og det er også SANT!!! Ikke prøv å berolige meg med at ingenting kommer til p skje meg, men krisen har nådd MANGE land, byer tørster på grunn av klimaendringer og i beijing blir 1000er av folk syke pga klima. Forskere sier at jorda kan bli ubeboelig om bare tiår og flere millioner dyr dør også, det er vel ikke lenge før det nær meg, nær andre allerede dør pga klima, gjlr vel jeg også det. Bare fordi jeg bor i norge og alle har det bra her betyr ikke det at ingenting vil skje oss! Dere kan ikke skjerme meg fra virkeligheten og jeg har sett at dere har skrevet før at ingenting alvorlig kommer til å skje, men noe alvorlig har jo allerede skjedd, mennesker DØR og hvis ingenting «alvorlig» kommer til å skje kan vi vel bare fortsette? NETTOPP!!! Jeg er helt ærlig lei av måten dere svarer oss med at «det er sikkert ingenting alvorlig» ogsånt! Kan dere ikke bare fortelle oss sannheten?

SVAR

Besvart 30.09.2019 14:05:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer du deg mye for framtida?

Tanker om framtida kan skape både positiv forventning og bekymring. Hvis det er stor bekymring, kan tankene om det bli til grubling og tankekjør. Få råd I denne artikkelen

Les mer
account_circle