Hopp til hovedinnholdet

Informasjon om rødt partiet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk noen spørsmål og lettet etter hele rødt partiet sidene men finner ikke svaret eller kanskje forstår jeg ikke det så bra. Kunne dere gjerne hjelpe meg jeg sliter veldig mye med det temma og egentlig er det flaut for meg men har ikke noe annet å gjøre her er spørsmål: •Partiets hjertesaker (det de er mest opptatt av) [minst to]– og om det er noen sammenheng mellom hjertesakene og partiets ideologi. •Hvilke andre partier har partiet ditt samarbeidet med tidligere og hvem er de mest/minst sannsynlig å samarbeide med på nasjonalt nivå (Stortinget) og i Oslo. Hvorfor velger ditt parti en slik allianse? Er det forskjell mellom hvem partiet ditt samarbeider med lokalt og nasjonalt? Hvorfor?

SVAR

Besvart 26.11.2012 14:19:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å velge parti?

Hva er viktig for deg? Finner du det partiet som jobber for dine verdier? Her har du en lenkeoversikt over de politiske partiene og de respektive ungdomspartiene.

 

Les mer
attach_file

Hvilke registrerte partier har vi?

Det finnes mange registrerte partier i Norge, men få av dem får stor oppslutning ved valg. Her finner du en oversikt over registrerte partier i Norge i dag.

 

Les mer
account_circle