Hopp til hovedinnholdet

Opplever tomhet. Lurer på hvorfor hun har det slik, om det er noe galt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på hvorfor jeg føler mg så alene og så tom akkurat som om noe magler hver gang jeg er alene. Jeg har masse gode venner og en fantastisk familie men nesten hver kveld begynner jeg å gråte å føler meg tom inni. Disse episodene med at jeg plutseli bare begynner å gråte uten grunn har skjedd et par ganger når jeg har vært med venner og andre folk. Noen ganger når jeg er i kjekke selskap eller ute å fester med venner føler jeg meg helt tom å klarer ikke å være med på moroa, mens andre ganger har jeg det helt fantastisk. Hva er galt med meg? Hvorfor begynner jeg bare å gråte? Å hva er denne følelsen av tomhet? Plis svar

SVAR

Besvart 14.05.2019 08:31:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle