Hopp til hovedinnholdet

Alt er rotete i livet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ikke smart på skolen. Alle sier jeg er dum. Jeg klarer ikke å tenke på skole. Alt er så rotete i livet mitt. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å sette alt på plass. Jeg er frekk mot mamma, søsken osv. Jg får ikke lyst til å snakke med noen. Jeg tenker bare på meg om hvorfor jeg ikke er like populær som andre. Hvorfor jeg ikke får lov til å gjøre som alle andre. Jeg er bare så Lei livet. Jg har elsket en gutt i over 1 år nå og tenker bare på han. Jeg trenger hjelp og vet ikke hvem jeg skal snakke med. Kan dere gi meg tips og råd om hva jeg skal gjøre. Hvordan jeg skal holde orden i livet mitt. Hvordan jeg skal passe inn i miljøet.

SVAR

Besvart 02.04.2014 19:07:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle