Hopp til hovedinnholdet

Hei hei! Jeg går rett på sak jeg. Jeg kan bli litt deprimert av kjempe små ting. Hvis noen andre j...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hei! Jeg går rett på sak jeg. Jeg kan bli litt deprimert av kjempe små ting. Hvis noen andre jeg er veldig glad i, har det dårlig eller det har skjedd noe, blir jeg også trist. Jeg syntes det er så dumt at en person må oppleve sånne dumme ting, som personen ikke fortjener. Jeg bekymrer meg så utrolig mye over andre folk, selv om jeg ikke alltid vil. Også er jeg er skikkelig stressa for alle forventer at jeg skal få toppkarakterer på skolen hele tiden. Og her hjemme er det bare så slitsomt noen ganger. Pappaen min kan virkelig irritere meg skikkelig noen ganger, alt er liksom min feil når vi krangler. Så til noe helt annet. Jeg drikker noen ganger på fester og sånt, men er utrolig redd for å bli full. Så lurte jeg på omtrent hvor mye man må få i seg for å bli det, hvis du regner flasker som inneholder 5 prosent alkohol. Også lurte jeg på det med jomfruhinna. Du har forklart til andre at den ligger 2-3 cm inn i kjeden, men jeg finner den ikke! Men jeg vet den er der, tror jeg?, for jeg får bare inn en finger. Jeg har lyst til å sprekke den, men tørr virkelig ikke, for jeg er redd for at det kommer til å gjøre så vondt. Men hvis en gutt fingrer meg, er jeg redd for at den kan ryke mens han gjør det, og det synes han jo sikkert er veldig ekkelt.
 Og det med bryster. Jeg har virkelig små bryster. Jeg bruker alle mulige størrelser, men lurer på hva du anbefaler. Jeg er 72 cm under brystene og 83 cm på. Hvilken størrelse burde jeg bruke? Alle de andre jentene i klassen har større pupper enn meg. Det sliter på selvtilliten min. Når gutter tar på dem så er det jo knapt en håndfull, det er så flaut! Det er så stort press på å ha store pupper. Jeg vet du har sagt at man burde være fornøyd med den man har fått og sånt. Men jeg blir bare ikke fornøyd med små pupper. Det er så flaut å gå i bikini og sånt... Og angående vekt, jeg er 1.66 høy og veier 54 kilo :( Jeg vet det er veldig mye og tenker på det hver dag. Jeg jogger 1-2 ganger i uka, men legger bare på meg. Jeg lurer på om jeg skal begynne å kaste opp en stund, en måned eller noe og så begynne å spise normalt igjen. Eller vil jeg bare legge på meg mer da? Jeg er 85 cm rundt hoftene og 65 cm rundt livet, har jeg veldig store hofter og mye fett på magen? Jeg er 48 cm rundt lårene, har jeg veldig store lår? Jeg føler meg veldig stor. Jeg høres kanskje veldig syk ut sånn som jeg måler alt, men dette er veldig viktig for meg. Det går liksom ut over selvtillitten min det også. Også er det en ting til, jeg har aldri kysset noen, ikke sånn ordentlig hvertfall. Det er en del gutter som har prøvd og, men jeg har alltid sagt nei for jeg er så redd for at de syntes jeg ikke er noe flink til det. Jeg bare lar ingen gutter komme inn på meg på en måte, eller bli kjent med meg. En helt fremmed gutt spurte om nummeret mitt, og jeg sa nei selv om jeg ville. Hvorfor gjør jeg sånn? Kan jeg endre på det? Det er så mange som har prøvd seg på meg, men jeg bare vet ikke jeg .. Jeg vet jeg har skrevet veldig masse rart, men måtte bare få det ut på en eller annen måte :-) Jeg må bare si at det her er en utrolig bra nettside :D Den har hjulpet meg masse, virkelig!

SVAR

Besvart 19.08.2009 20:46:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle