Hopp til hovedinnholdet

For noen få uker siden røyket jeg cannabis, og hadde en ganske dårlig opplevelse. Nå er jeg redd for at jeg kan ha fått en form for psykose?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen få uker siden røyket jeg cannabis, og hadde en ganske dårlig opplevelse. Jeg fikk svært høy puls, følelse av hallusinasjoner og angst. I etterkant av dette har jeg tenkt en del på om virkeligheten egentlig er ekte, og har følt at jeg har litt vanskelig for å huske tilbake på ting i livet. Dette har plaget meg litt, men ikke slik at det påvirker hverdagen min i stor grad. Jeg lever fortsatt normalt, men har kanskje fått litt mer angst og trekt meg litt mer unna. Det kan jo selvfølgelig hende jeg bare er paranoid, og at det egentlig ikke feiler meg noe. Men er litt redd for at jeg kan ha fått en form for psykose (?). Takk for svar!

SVAR

Besvart 07.11.2016 20:21:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Syntetisk cannabis

Syntetiske cannabinoidar (spice) er ei stor gruppe relativt nye rusmidlar. Dei gir ein rus som liknar cannabisrus, men effekten er sterkare. Dei kan medføre alvorlege og livstruande tilstandar som krev rask legehjelp.

 

Les mer
attach_file

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje.

 

Les mer
account_circle