Hopp til hovedinnholdet

Bruk, effekt og bivirkninger av Sustanon.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, lurer på om man fortsatt kan få effekt av steroider om man ikke treffer muskelen i ytterste rumpeballe, hva skjer om man ikke treffer muskelen? Vil man da bare få bivirkninger? Har sustanon250 pakke hjemme nå, hvor langt tid tar det før man ser resultater av den? Og hvor mange kur er anbefalt av sustanon250?? En venn av meg går på Testosterone Cypionate og sier han tar kur hver mandag og torsdag. Hvor mange kur anbefaler du/dere om jeg skal bruke Sustanon???

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du tar kontakt med oss. Det å bruke Sustanon eller andre preparater som inneholder testosteron uten å få det medisinsk foreskrevet av lege kan være risikofylt, både med tanke på å få uønskete reaksjoner og alvorlige bivirkninger. Legger ved noen artikler der du kan lese om virkninger og bivirkninger av preparater som inneholder testosteron. 

Det er bare å ta kontakt med oss på mail eller telefon hvis du ønsker mer informasjon.
Steroideprosjektet, Oslo universitetssykehus

Tlf. 46959791, mail steroider@ous-hf.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bivirkninger av anabole steroider

trening (colourbox.com)

Det er ikke ukjent at anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvens dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

Les mer

Hva er anabole steroider?

Gutt viser muskkler (colourbox.com)

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

Les mer

Skader fra doping

Doping

Doping er et problem innenfor både idrett og i treningsstudioene. Skadene er mange og omfattende. Årefolkalkning, psykiske problemer og økt risiko for kreft er bare noen av bivirkningene ved doping.

Les mer

Dopingkontroll ved treningssentre

doping forbudt (colourbox.com)

Visste du at treningssentre har lov til å sjekke medlemmene for dopingbruk? Det betyr at man risikerer å bli tatt om man doper seg før trening. Her kan du lese mer om hvordan testingen foregår.

Les mer

Dopingkontakten

Bildet er lånt fra https://antidoping.no/

Har du eller noen du kjenner behov for å snakke med noen om doping?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Doping
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om doping