Hopp til hovedinnholdet

Bruk, effekt og bivirkninger av Sustanon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, lurer på om man fortsatt kan få effekt av steroider om man ikke treffer muskelen i ytterste rumpeballe, hva skjer om man ikke treffer muskelen? Vil man da bare få bivirkninger? Har sustanon250 pakke hjemme nå, hvor langt tid tar det før man ser resultater av den? Og hvor mange kur er anbefalt av sustanon250?? En venn av meg går på Testosterone Cypionate og sier han tar kur hver mandag og torsdag. Hvor mange kur anbefaler du/dere om jeg skal bruke Sustanon???

SVAR

Besvart 06.01.2017 15:41:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bivirkninger av anabole steroider

Det er ikke ukjent at anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvens dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hva er anabole steroider?

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

 

Les mer
attach_file

Skader fra doping

Doping er et problem innenfor både idrett og i treningsstudioene. Skadene er mange og omfattende. Årefolkalkning, psykiske problemer og økt risiko for kreft er bare noen av bivirkningene ved doping.

 

Les mer
attach_file

Dopingkontroll ved treningssentre

Visste du at treningssentre har lov til å sjekke medlemmene for dopingbruk? Det betyr at man risikerer å bli tatt om man doper seg før trening. Her kan du lese mer om hvordan testingen foregår.

 

Les mer
account_circle