Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om dette er pga hasjrøykingen eller om det er psykisk angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har røyket hasj i ca 3 år og bestemte meg for å slutte for 6 uker siden. Grunnen til at jeg valgte å slutte var pga at jeg fikk noe lignende klaustrofobi kanskje i noen få sekunder, og dette skjedde oftere og oftere. Mange av gangene var jeg hos ukjente folk og røyket hasj. Dette har det blitt litt mindre av må som jeg har sluttet, men jeg kjenner det godt fortsatt i folkemengder som prater, ofte når jeg er ute på restaurant og den personen ved siden av meg skravler i vei om ting som er litt kjedelig. Har også fått dette på fly en gang i bare noen få sekunder! Alle lyder blir helt rart i hodet (kanskje litt piping iblant) og jeg blir svimmel, redd og svetter litt. Jeg lurer på om dette er pga hasjrøykingen eller om det er psykisk angst? (Jeg har slitet med litt angst da jeg var mindre.) Går dette over etterhvert av seg selv hvis jeg ikke tenker så mye over det og prøver å leve som normalt? Er det noe jeg kan gjøre? Vil ikke ha dette i "legepapirer" osv.. Mvh Anonym

SVAR

Besvart 31.03.2017 16:45:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje.

 

Les mer
attach_file

Vil du slutte med hasj eller marihuana?

Det kan være vanskelig å slutte med hasj, men hvis du forbereder deg godt har du gode sjanser for å få det til. Her får du råd om hvordan.

 

Les mer
account_circle