Hopp til hovedinnholdet

Gutt 13 år, drømmer om å bli bodybuilder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en gutt på 13 år, som lenge har hatt en drøm om og bli bodybuilder og har alltid hatt lyst til og starte med anabole stereoider. Men har aldri gjort det og har også lyst til og starte og selge stoffet. Jeg har selv hatt en ganske tøff fortid foreldrene mine er ikke noe greie de bare skriker og kjefter og drar i meg til jeg begynner og grine. Så hvor stor sjangse er det på og bli tatt for og bruke eller selge stoffet. og hvordan lager jeg det fordi jeg finner ingen oppskrift og vet ikke om noen som bruker det.

SVAR

Besvart 17.10.2017 09:37:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bivirkninger av anabole steroider

Anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvenser dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hva er anabole steroider?

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

 

Les mer
account_circle