Hopp til hovedinnholdet

Gutt 174 cm høy og veier 80 kg. Trener to ganger om dagen, vurderer oppstart av steroider

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere i Ung.no! jeg er en gutt på 174cm og på 80 kilo. jeg har hatt problemer med vekt, trening og selvbildet mitt lenge nå. jeg har ikke vokst på en stund og jeg er høyere en begge foreldrene mine. Jeg har sett på videoer på nettet om steroider og de sier at man blir høyere og større. jeg trener 2 mye daglig med styrketrening og andre aktiviteter. jeg spiser mindre men jeg går opp i kilo. er steroider et idealt valg?

SVAR

Besvart 08.11.2017 10:20:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Bivirkninger av anabole steroider

Anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvenser dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hva er anabole steroider?

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle