Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min selger narkotika.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Jeg fant nettop ut at kjæresten min selger badesalt (dop). Hva bør jeg egentlig gjøre? Jeg har ikke lyst til å si i fra til noen for jeg vil ikke at han skal få noe på rullebladet. Han vet ikke at jeg vet det, så hvordan kan jeg si i fra til han om at jeg vet d uten at jeg begynner gråte av skuffelse.

Besvart 13.02.2018 15:05
 

Svar
Hei

Det er forståelig at du både er lei deg og skuffet over at kjæresten din selger narkotika.

Du lurer på hvordan du skal fortelle dette til han uten at du begynner å gråte. Hvorfor gjør det noe om du gråter? Da viser du overfor han hvor lei deg du er, og hvor alvorlig du ser på handlingene hans.

Jeg tenker at du bare skal fortelle det hvordan du føler og tenker om det. Du bør også vurdere hva du skal gjøre hvis han fortsetter med å selge narkotika. Ønsker du å være sammen med en doplanger? Dette kan få alvorlige konsekvener for han, og det kan også gå utover deg. Du bør derfor vurder om du skal fortsette forholdet med han hvis han velger å fortsette med å selge dop.

Å viser følelser er ikke farlig. Jeg tenker at det viktigste er at du forteller hva dette gjør med deg, og ikke minst forholdet til han. Da vet han hva du tenker om det hele. Forhåpentligvis vil han slutte med å selge narkotika.

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Doping
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om doping