Hopp til hovedinnholdet

Har slitt med depresjon i flere år og det ser ike ut til at det blir bedre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har slitt med depresjon i flere år, og det ser ikke ut som at det komme til å bli bedre i fremtiden. Sosial angst, selv-hat, eksistensialisme, mange timer med grubling. Fortsetter dette i fremtiden blir det klarere og klarere at dette ikke vil slutte. Til slutt er jeg over 30-50 og potensialet mitt har blitt sløst. Ja, jeg går regelmessig i terapi. Jeg vet selvfølgelig ikke hvor lenge jeg fortsatt vi leve, jeg vet jeg alltid, hvert sekund, kunne dødd. Så ser jeg på alle de fitness-modelene på Instagram, selvsikre, kjempe fin, leve livet som bare det. De lever mitt drømmeliv. Alle har dårlige tider. Men fortsatt. Disse menneskene tar steroider. Jeg vet om side-effects slik dop kan ha. Men, hvilken "side effects" har min depresjon på meg? Det er psykisk mye verre. Det slukner hele min livsglede. Steroidene kunne endelig gitt med drømmekroppen, selvtilliten, energien. Jeg er fortvilet, det gjelder jo mitt liv. Hva alternativer har jeg? Jeg vet kroppen vil ble syk av det.

SVAR

Besvart 10.09.2018 19:52:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle