Hopp til hovedinnholdet

Fikk i meg MDMA sist helg og har blitt redd og suicidal etter dette

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk i meg to mdma piller forrige helg. Spiste og drakk lite, så hadde veldig lite blodtrykk. Besvimte mange ganger og slo hodet mye pga det til jeg fikk i meg vann og mat morningen etter. Denne uka her har jeg bare hatt veldig mye angst og dype depresjoner. Noen ganger føles det ut som at synet mitt ikke virker (blir enten bølgete, uklart eller lyset forandrer seg) og hele kroppen skjelver.Er veldig suicidal, men må prøve å leve litt til for psykologen sa det kom til å gå over. Hva hvis det ikke gjør det da? Hva hvis det her er en kronisk depresjon, eller at jeg skjelver og ser unormalt resten av livet? Har jo bare gått fire netter siden jeg tok pillene,men er veldig redd nå. Vet ikke når det går over.Vil virkelig ta livet mitt og har aldri vært så suicidal som jeg er nå. Det var første gangen jeg prøvde dop. Er så sykt redd. Hvis det blir vanlig igjen, så slutter jeg med alkohol og dop. Hvis ikke må jeg ta livet mitt. Jeg orker virkelig ikke vente på å se om jeg er hjerneskada

SVAR

Besvart 24.09.2018 14:38:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle