Hopp til hovedinnholdet

Jeg tar vanligvis 2 Ibux, 2 Paracet, 1 jern og noen d vitaminer hver dag...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på noe angående piller.. jeg bruker vanligvis å ta pillene «Ibux,Paracet,Jern og en mengde d vitaminer» Jeg tar vanligvis 2 Ibux, 2 Paracet, 1 jern og noen d vitaminer hver dag... Jeg føler meg så rar hvis jeg ikke gjør det, og jeg blir ofte litt skjelven og kald i kroppene etterpå. Jeg har ikke gjort det lenge, d startet smått og gikk lizzom oppover. Er jeg avhengig?

SVAR

Besvart 27.09.2018 21:43:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle