Hvordan kan jeg slutte å tenke på og holde meg unna rusmidler? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg slutte å tenke på og holde meg unna rusmidler?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurte på noe. Jeg har lagt merke til at jeg er veldig interessert i narkotika ( ikke fordi jeg driver med det). Jeg har venner som driver med det. De har spurt meg om jeg vil ta ecstasy med dem om noen uker, men jeg er veldig usikker på det. Jeg vil ta det med dem, men jeg er redd for å dø eller at dette kommer til å påvirke fremtiden min, men de er jo vennene mine og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har søkt å sett masse videoer av folk som har tatt ecstasy å forteller opplevelsene sine. I tillegg har jeg lagt merke til at etter jeg startet å henge med dem så gjør jeg det verre på skolen og tenker bare på rusmidler. Hvordan kan jeg slutte å tenke på det og hvordan skal jeg klare å holde meg unna å ta det? Hilsen en forrvirret 16-åring.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer