Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få sendt inn blodprøver uten innblanding av fastlege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal begynne med steroider å vil kjøre blodprøver før, under og etter kur. Jeg er godt kjent med alt rundt dette etter måneder med lesing, samt bistand fra lege i utlandet. Er det mulig for meg meg å kunne gå direkte en plass å få målt de verdiene jeg vet jeg må holde øye med, uten innblanding av fastlege? Eventuelt sende inn egne blodprøver? Dette ønsker jeg for å unngå bryderiet med legetimer å alt det fører med seg, da jeg selv vet hva som må kontrolleres. Mvh

SVAR

Besvart 18.03.2019 14:04:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bivirkninger av anabole steroider

Anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvenser dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hva er anabole steroider?

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

 

Les mer
account_circle