Hopp til hovedinnholdet

Går det ant å få medisin slik at jeg slipper å være så deppa og mere avslappet ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært utsatt for overgrep da jeg gikk i 4 til 6 klasse.
Jeg har alltid hat dårlig selvtillit, men prøver så godt jeg kan å like kroppen min som den er.

Jeg er veldig mye deppa fordi det er så mye som har skjedd i det siste på ungdomskolen, rettsak jeg har gått igjennom, 2 ganger, 1 gangen vant jeg, andre gangen vant bestefaren min som mishandlet meg som barn.

Og pågrunn av dette har det blitt en stor sak i avisene osv. Fordi folk vil kvitte seg med jurie-styringen. Og det gjør meg litt stressa. Pluss at vi er midt oppe i eksamen tidene. Og jeg vet liksom ikke helt va jeg skal gjøre for å konsentrere med skikkelig for tiden siden jeg er så deppa.

Jeg har skrevet om følelsene mine ofte i sanger jeg skriver. Men det hjelper heller ikke stort. Jeg snakker ofte med moren min og vennene mine om dette.

Jeg har tenkt på en ting, går det ant å få medisin slik at jeg slipper å være så deppa og mere avslappet ? Jeg har sovepiller, fordi jeg ikke sover noe bra om nettene. Men som ikke funker noe særlig før jeg har tatt over 5-6 piller :S
Jeg er rundt 77 kg, har det noe med virkningen av pillene ?

Please, har dere noen eksempler på hvilke mendisiner jeg kan ta for å slappe av, og ikke være så deppa hele tiden ?

Og har dere noen ekempler på hvordan jeg kan klare å fortelle legen min at jeg vil ha noe medisin mot deprisjon uten at hun spør så utrolig mye ?
Ps.Legen vet alt om rettsaken og det jeg har blitt utsatt for.

Hversåsnill, få svar så fort som mulig.

SVAR

Besvart 05.05.2009 21:50:44
account_circle