Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg slutt med dop?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har brukt dop i 3 år snart, jeg vet det er farlig, men har lest på helse nettsider at hasj(marihuana) er godt for helsen, jeg har ikke problemer med bruk av hasj, men har problemer med bruk av annen dop for å bli glad. Jeg har brukt LSD, Magic mushrooms, ketamin, og annet lignende. Jeg har lurt på om jeg burde stoppe og hvorfor. Jeg har aldri klart og overdose, uansett hvor stor dosen er. Jeg føler at det har hjulpet meg gjennom mange ting. Jeg klarer å stoppe når som helst, men er ikke sikker på om jeg skal. Jeg har hatt det vanskelig i en lang stund og alt dopet har hjulpet meg gjennom alt sammen. Jeg tror jeg hadde begått selvmord om jeg ikke hadde brukt dop. Er jeg blitt mentalt skadet av alt dopet og bør jeg kontakte lege elle ha noen å snakke med? Gjennom mine opplevelser med dop så har det bare hatt positive effekter. Er dette noe jeg bør slutte med uten om tanken på at det er ulovlig?

SVAR

Besvart 22.05.2019 15:22:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle