Hopp til hovedinnholdet

Jeg drakk alkohol og fikk blackout, ble jeg dopet ned?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var ute å spiste med noen venner på Aker Brygge, og vi drakk alkohol. Jeg drakk lite, mye mindre enn hva jeg vet jeg tåler. Etter jeg ble ferdig med glasset med vin husker jeg absolutt ingenting. Jeg har blitt fortalt i ettertid at jeg etter en stund ble kastet ut etter at jeg spydde på do. Deretter ble jeg bevisstløs, pustet urytmisk og hadde høy puls. Dagen etter spydde jeg hele dagen og hadde ingen matlyst. I dag, fem dager etter klarer jeg fortsatt ikke spise og føler meg dårlig. Det jeg lurer på er om det er en sjangs for at jeg har blitt dopet ned?

SVAR

Besvart 20.06.2019 14:52:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle