Hopp til hovedinnholdet

Winny cycle: Trenger jeg PCT? Vil min naturlige testosteron bli ødelagt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann. Jeg er en gutt som blir 16 år i år. Jeg har endlig skaffet meg noe stanozolol. Så jeg tenkte og kjøre en winny only sycle, der jeg bruker 40mg om dagen i totalt 25 dager. Jeg tenkte og vente en måned så jeg slipper og konkurere med en ulovlig substans i blodet og dermed slippe og utsette meg for en stor risiko. Men hoved spørsmålet mitt er, Vill min naturlige testotoron produksjon slutte når jeg har gått av kuren? Må jeg absulutt ha en pct? Er litt vannsklig for meg og skaffe det isåfall ettersom at nolvadex er reseptpliktig. Hvordan løser jeg den situasjonen? Vurderer og bare peise på og drite i den naturlige testo produksjonen. Grunnen til jeg velger og bruke litt bol er pågrunn av at jeg er i en ekstremt vansklig skole situasjon som gjør at jeg ikke får trent ordentlig og min resutisjon er helt forjævlig.

SVAR

Besvart 28.08.2019 13:06:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Bivirkninger av anabole steroider

Anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvenser dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle