Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kommet i en ganske vanskelig situasjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 20 som nå har kommet i en ganske vannskelig situasjon. Jeg er sammen med en på 22 år å vi har det supert sammen (data i 3 mndter vert sammen i 1 mndte) men så har han lyvd til meg om å ta narkotika. I starten sa han at han hadde prøvd stoff men at det ikke var noe han hadde tenk til å gjøre og at han ikke skulle gjøre det mer. Han vet 100% hvor mye jeg hater stoff og hvor redd jeg er for det. Men så nå har jeg da fått vite at han har tatt MDMA/Extacy... han har altså lyvd til meg om å ikkr skulle ta noe sånt i lang tid også har han gått bak ryggen min å tatt det... Han har sakt han har veldig skyldfølelse for det at han har lyvd og at han kun kommer til å bruke en veldig skjelden gang. Alldri så mye som en gang i mndte feks. Men nå føler jeg at jeg ikke lengre kan stole på ham og at han ikke respekterer meg. Det at han gjorde noe sånt selv om det kan koste forholde gjør meg veldig utrygg. Og han har ikke tenkt/lyst til å droppe stoff...

SVAR

Besvart 11.09.2019 11:59:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle