Hopp til hovedinnholdet

I høstferien tok jeg 0.15 gram MDMA

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I høstferien tok jeg 0.15 gram MDMA. Altså, jeg kommer ikke til å prøve igjen. Som de fleste vet er alt for mange ganger MDMA blandet med andre rusmidler. Jeg fikk en mistanke om at det jeg brukte var blandet med meth eller amphetamin. Jeg har lest mye på nettet at dagen etter føler du deg utrolig trist og trøtt, og at det kan bli så gale at du hyler ut og griner. Jeg derimot, følte ingen tegn av tristhet eller slitenhet, kanskje bare pittelitt sliten i hodet, etter jeg våknet. Faktisk følte jeg meg ganske bra dagen etterpå, eller bedre. Det er en av grunnene til at jeg tror at det var meth i dette, fordi meth pleier vanligvis å vare i en lengre periode, som tilsvarer hvorfor jeg ikke følte meg nedfor dagen etterpå, og faktisk følte litt igjen av rusen. Jeg sovnet ikke før klokken 5 som også er et kjennetegn til dopet. Tennene mine hakket på hverandre kjempefort som når du fryser, og øynene mine dirret og rullet rundt. Euphoria følte jeg ikke mye som MDMA skulle ha. Hva tror du?

SVAR

Besvart 18.10.2019 17:41:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

MDMA og ecstasy

MDMA selges både som pulver/krystaller og som tabletter. Tablettene kalles vanligvis for ecstasy, og MDMA er virkestoffet i disse.

 

Les mer
account_circle