Hopp til hovedinnholdet

Hjernetåke etter bruk av MDMA

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For 5 dager siden tok jeg MDMA med noen venner før vi skulle rulle med russebussen vår. Jeg har nå i etterkant hatt en konstant følelse i hodet som eneste jeg kan beskrive som "hjernetåke". Det er som en følelse at jeg er 50% tilstede, eller at noe mentalt er i veien, som en tåke. Jeg har bekymret meg mye over dette og det kan selvfølgelig være en årsak til denne følelsen, men selv når jeg slapper av og ikke stresser har denne følelsen vært der. Er det noe som vil forsvinne etter tid? Jeg har ikke oppsøkt en lege enda men jeg føler meg helt fin ellers, det er nettopp derfor jeg ikke har oppsøkt en lege. Er det noe jeg kan gjøre for å få vekk denne følelsen eller i det minste redusere den?

SVAR

Besvart 17.06.2020 12:50:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

MDMA og ecstasy

MDMA selges både som pulver/krystaller og som tabletter. Tablettene kalles vanligvis for ecstasy, og MDMA er virkestoffet i disse.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle